Stomi undertøj

Her ser du vores udvalg af stomi undertøj.

Stomi undertøj

Stomi undertøj er skabt specielt til personer med stomi eller brok, som oftest har brug for ekstra støtte på maven. Der findes mange forskellige typer og designs, og der er oftest fokus på komfort, så stomien kan sidde så behageligt som muligt. Hos Stotec har vi et stort udvalg af stomi undertøj til kvinder og mænd, i forskellige farver, tykkelser og med forskellige formål. Læs med på siden, hvis du vil vide mere. 

Undertøjet skal dække stomiposen helt for at give den bedste komfort, og der er fokus på at der ikke sidder generende syninger der nager. 

Hvad kan undertøjet? 

Ved at bruge undertøj specielt fremstillet til personer med stomi eller brok, kan man slippe for mange gener. Blandt andet er det højtaljede undertøj ideelt til at hjælpe på den ‘trækkende’ følelse, som mange personer med stomi oplever. Undertøjet ligner almindeligt undertøj, men der er mere støtte, og i nogle modeller endda kompression, der er med til at holde alt på plads. Derudover kan det virke udglattende, hvilket gør det mindre tydeligt at se stomien under tætsiddende tøj som kjoler eller bluser.  Undertøjet reducerer tyngdefornemmelsen, så du uden besvær kan bevæge dig frit rundt.

Varianter til mænd

Der findes både undertøj der går til lige under navlen eller lige over navlen, afhængigt af hvor din stomi sidder. Det betyder at du kan finde den model der er mest komfortabel og som passer bedst til dit behov. I undertøjet til mænd finder du god strækbarhed, sammen med en lille smule kompression, der sørger for at stomien bliver hvor den skal. Under hver model kan du se en størrelsesguide, så du kan finde den perfekte størrelse.

Varianter til kvinder

Undertøjet kan være en vigtig del af et sæt tøj, og ofte vil man gerne undgå synlige sømme og folder. Vi tilbyder komfortabelt stomi undertøj til kvinder, der sørger for at holde fast på stomien, og som samtidig virker udglattende, så du kan have lige det tøj på som du har lyst til. Med usynlige sømme slipper du for irritation og opnår størst komfort. Materialet er blødt og åndbart, så du kan have det godt hele dagen. 

Vedligehold og pleje

For at passe bedst på dit undertøj er det vigtigt at vaske det rigtigt. Nedenfor får du nogle tips til hvordan du bedst behandler tøjet.  

Det kan vaskes sammen med andet tøj ved 60 grader. Hvis du vil undgå at lynlåse og knapper sætter sig fast i tøjet, kan du lægge undertøjet i en vaskepose. Nogle modeller kan sågar tåle at blive tørretumblet ved lav varme. Læs dog altid vaskemærket, før du tørretumbler undertøjet eller vasker det ved høje temperaturer. 

Hvad er Stotec? 

Hos Stotec tilbyder vi undertøj til både kvinder og mænd med stomi eller brok. Vi har produkter med fokus på komfort, som giver dig mindst besvær i hverdagen. Du kan bevæge dig frit rundt og materialerne er bløde og åndbare. Derudover kan vi bidrage med sygeplejefaglig rådgivning, både hvis du er ny med stomi eller hvis du har haft stomi længe.

Vil du se vores andre produkter, kan du se dem her: Brokbælter og stomi tilbehør

Ønsker du at vide mere, eller har du et spørgsmål du ønsker svar på? Så er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular:

Kontakt os her:

    Stotec.dk benytter cookies til analytiske formål for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Mere info