Brokbælter

Se vores udvalg af bl.a. brokbælter her.

Brokbælter

Der findes flere forskellige typer af brok, og derfor er det også vigtigt at man kan få et brokbælte der passer til ens behov.

Bælterne har flere forskellige formål, blandt andet at holde brokken, der kan bule ud, på plads, både for at reducere tyngden og for at nedsætte chancerne for at noget kommer i klemme. Brokbælter har en pude der holder brokken inde, så den ikke føles tung. Du kan læse meget mere om bælterne på denne side. Læg mærke til om modellen er egnet til stomi eller ej. 

Mange forskellige modeller

Der findes modeller til enhver krop, aktivitetsniveau og eventuelle gener. Det betyder at du kan finde et brokbælte der passer perfekt til dig, og derfor kan tilbyde dig den bedste støtte. Under hvert produkt kan du se bæltets materiale samt alle tilgængelige størrelser. Vi har bælter i størrelse XX-small til XXX-large. Her ser du også bælternes omkreds og om de for eksempel egner sig til fysisk aktivitet eller om de er gode under stramtsiddende tøj. 

Bælter med panel

Et brokbælte med panel kan formes præcis efter dit behov. Her klipper du nemlig selv hul til stomien, der sidder på bæltets yderside. Til bælter med panel følger der en vejledning med, så du let selv kan klippe hul. Den fastholdes derfor på indersiden, mens der er god plads til stomien på ydersiden. 

Brokbælter til sport 

Hvis du skal bruge et bælte til sport, er det vigtigt at du får god støtte omkring brokken og eventuelt stomien. Hvis du dyrker sport, kan et bælte med høj kompression være ideelt. Det er vigtigt at bæltet dækker alt, og at det er den rigtige størrelse. For at få højest bevægelighed, kan det være en god idé at vælge en tube bælte, der er lukket hele vejen rundt. På den måde slipper du for velcro og flapper, der kan være irriterende mens du dyrker sport. 

Dyrker du sport i vand, er et bælte i neopren ideelt, da det ikke suger vandet, tørrer hurtigt og bliver på plads, mens du bevæger dig i vandet. 

Kompressionsbælter

Bælter med kompression kan bruges både til sport og i dagligdagen. De er ideelle hvis du ønsker at stomi eller brok ikke kan ses uden på tøjet, fordi materialet virker udglattende. På mange af vores modeller er forsiden bredere end bagsiden af bæltet, så bæltet følger kroppens anatomi og giver dig den største komfort. 

Stomibælter

Hos Stotec fører vi også stomibælter. Her finder du et bredt udvalg til både kvinder og mænd, og til hverdag, sport og andre lejligheder. Lige meget om du har fokus på komfort eller funktionalitet, finder du et stomibælte der passer til dig hos Stotec.  

Om Stotec

Hos Stotec fører vi flere forskellige produkter til stabilisering af brok, samt tilbehør til din stomi eller brok. Du finder både enkelte produkter og pakkeløsninger, ligesom vi kan tilbyde sygeplejefaglig rådgivning. Du er altid velkommen til at kontakte os, både hvis du er ny med stomi eller brok, eller hvis du blot søger almen rådgivning eller vejledning om vores produkter.

 

Hvis du ønsker at se vores andre produkter, kan du se mere på her: Stomi tilbehør og stomi undertøj

 

Ønsker du at vide mere, eller har du et spørgsmål du ønsker svar på? Så er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular:

Kontakt os her:

    Stotec.dk benytter cookies til analytiske formål for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Mere info